Subseries PAN - Curso Técnico em Panificação

Oficina de pães de tradição francesa Oficina de pães de tradição francesa Oficina de pães de tradição francesa Oficina de pães de tradição francesa Oficina de pães de tradição francesa Oficina de pães de tradição francesa Participação na Sulserve 2018 Participação na Sulserve 2018 Participação na Sulserve 2018 Participação na Sulserve 2018 Participação na Sulserve 2018 Participação na Sulserve 2018 Participação na Sulserve 2018 Participação na Sulserve 2018 Participação na Sulserve 2018 Participação na Sulserve 2018 Aula da disciplina Administração aplicada à Panificação Aula da disciplina Administração aplicada à Panificação Aula da disciplina Administração aplicada à Panificação Aula da disciplina Administração aplicada à Panificação
Results 1 to 20 of 40 Show all

Identity area

Reference code

BR RSIFRSPOA POA-NUMEM-PROJ_01-MEM_CPOA-PAN

Title

Curso Técnico em Panificação

Date(s)

  • 2008 (Creation)

Level of description

Subseries

Extent and medium

Documentos iconográficos sem mensuração.

Context area

Name of creator

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions governing access

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Existence and location of originals

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Alternative identifier(s)

Subject access points

Place access points

Name access points

Genre access points

Description identifier

Institution identifier

Rules and/or conventions used

Status

Level of detail

Dates of creation revision deletion

Language(s)

Script(s)

Sources

Accession area

Related subjects

Related people and organizations

Related genres

Related places